Om mig

Jag heter Stefan Enblom, är 42 år gammal och bor i Tyresö söder om Stockholm. Jag är gift och har tre barn som är 10, 8 och 6.

Fritiden ägnar jag åt familjen, hus och hem samt åt löpning. Får jag dessutom möjlighet att åka skidor och segla ibland så är jag glad som en speleman.

Jag är ekonom i botten, utbildad vid Stockholms Universitet och skrev en magisteruppsats med inriktning på organisation och management.

Yrkesmässigt har jag jobbat med bl a marknadsbevakning och projektledning. Sedan sex år tillbaka driver jag min egen firma enblom konsult. Hittills har jag fokuserat på att hjälpa företag att nå fram till en ISO-certifiering inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö.

Nu breddar jag verksamheten. Jag vill arbeta mer med ett helhetsperspektiv inriktat mot att arbeta hållbart. Hållbart företagande eller på engelska Sustainable Business. Med hållbart menar jag ekonomiskt, ekologiskt och socialt. Jag är övertygad om att dessa kan gå hand i hand om det görs på rätt sätt.

Den här bloggen ska jag använda för att utforska vad det hållbara företagandet kan innebära för min verksamhet och mina kunder samt alla andra som tittar in på sidan. Jag kommer även att använda den för att föra ut sådant som jag anser har med hållbart företagande att göra och som jag finner intressant eller lärorikt.

Bloggen är ett steg på vägen mot förnyelse.

2 svar to “Om mig”

  1. Sven-Erik Forslin april 16, 2011 den 04:05 #

    Välkommet -o- Vällovligt initiativ!!! Skall bli mycket intressant att utbyta tankar med dig!!!

Lämna en kommentar